Járványos időszakban előtérbe kerül a kérdés, hogy milyen módon támogathatjuk hatékonyan immunrendszerünk működését. A D3 és a C-vitamin védőrendszerünkre gyakorolt hatása közismert.

Létezik-e más vitamin, amely támogatja szervezetünket ebben a létfontosságú működésben?

A B12 vitamin immunrendszerre gyakorolt hatását kevesen ismerik:

B12 vitaminnak az úgynevezett sejtes immunitás hatékony működésében van szerepe, hiányában ez a védelmi funkció gyengülhet. Járvány esetén ez különösen fontos, hiszen a sejtes immunitás a kórokozók felismerésében és egyéb immunsejtek működésének aktiválásában játszik szerepet.

A B12 hiány az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban fordul elő. Pótlása – különös tekintettel az idős emberekre – fontos lehet egy ilyen időszakban. A B12 pótlására egy kíváló megoldás a Cefavit® B12 készítmény. Kapható a patikákban és a bilac.hu webshopon is!

Ha nem akarsz a gyógyszertárak előtt sorban állni, akkor érdemes webshopon keresztül rendelni!

A Cefavit® B12 vitamin különlegessége a metilkobalamin tartalma. Könnyen felszívódik, mert a szervezet a metilkobalamint átalakítás nélkül képes hasznosítani. Napi egy tabletta hatékonyan segítheti immunrendszerünket a kórokozók elleni küzdelemben.

Hogyan használjam? A Cefavit® B12 egy nagyon finom eper ízű szopogatós tabletta, amely már a szájból felszívódik! Ne felejtsd el minden nap 1db! 

Cefavit® B12 vitamin