Bilac Harmony

5 500 Ft

Bilac Harmony Élőflórás készítmény nőknek. Természetes bél-, és hüvelyflóra baktériumokat, valamint oligoszacharidot tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény.

Cikkszám: 5999887625015-1 Kategória:

Leírás

Bilac Harmony kapszula 12 db

Természetes bél-, és hüvelyflóra baktériumokat tartalmazó készítmény nőknek

A Bilac Harmony speciálisan nőknek készült élőflórás készítmény, mely természetes bélbaktériumok és hüvelyflóra-baktériumok keveréke, valamint a baktériumok táplálékaként szolgáló oligoszacharidot is tartalmaz.

Kapszulánkként legalább 1 milliárd CFU mennyiségű baktériumkeveréket tartalmaz, olyan széleskörűen dokumentált törzsekből, mint a Lactobacillus acidophilus LA-14, a Bifidobacterium longum BB-536, valamint a Lactobacillus rhamnosus PB-01.

A Bilac Harmony magyar gyógyszerészek és a dán Bifodan A/S közös munkájának eredménye. A Bifodan Európai több országában jelenlévő vállalat, innovatív és megbízható beszállítója a széleskörűen dokumentált, kiváló minőségű probiotikumoknak és élőflórás készítményeknek.

OGYÉI notifikációs szám: 23375/2020

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Fogyasztása 4 éves kor alatt nem javasolt! Várandós, vagy szoptató anyák a készítmény szedése előtt konzultáljanak orvosukkal!

További információk

Kiszerelés

12x

Származási hely

EU

Brand

Bilac

GTIN

5999887625060