A kollagénről már sokmindent olvashattunk. Testünk egyik legfontosabb alkotóeleméről van szó, ugyanis ez a fehérje 30%-át teszi ki a szervezetünkben lévő összes fehérjének, hatása pedig ennek megfelelően több fronton is megmutatkozik.

Szervezetünk sajnos 25 éves korunk után már egyre kevesebb kollagént termel, és mire elérjük a 60 éves kort, teljesen leáll. Többek között ez is lehet az oka annak, hogy e korosztály körében egyre gyakoribbak a ráncok, a száraz, töredező hajvégek, az emésztési, és az ízületi problémák. Sportoláskor fokozottan teherbe van véve a szervezetünk. Nincs ez másként gyerekeknél sem, amikor elkezdenek rendszeresen sportolni. A vitaminpótlás mellett érdemes odafigyelni a kollagén pótlásra is!

A hirtelen növekedés és a folyamatos, intenzív sportolás miatt gyakran alakulhat ki gyermekeknél térd- és bokafájdalom. A kollagén, amelyet a porcok „kenőanyagának” is neveznek, hatékony kiegészítése lehet a gyermekek és kamaszok ízületi- és porcproblémáinak, ugyanis biztosítja az ízületek és a „szivacsszerű” porcok rugalmasságát. A rugalmasság növelésével a kollagén stabilabbá teszi a porcokat, így csökkenthetőek az ízületi fájdalmak és a sportsérülések esélye is kisebb. Emellett, a kollagén fontos eleme a csontszerkezetnek is.

Bemutatjuk új termékünket: Colafit® Junior kockák

60 db kollagén-kocka csipkebogyó-kivonattal, amely 2 havi adagnak felel meg.

A Colafit® Junior kockák I. típusú kristályos kollagént tartalmaznak, csipkebogyó-kivonattal. A kollagén az ízületek, porcok, kötőszövetek, csontok, bőr, fog és a köröm természetes összetevője.

A Colafit® kockák egyszerűen alkalmazhatók mindenkinek. A pici, finom eper ízű kocka édesítőszerrel készült.

A kockák liofilizálással, azaz fagyasztva szárítással készülnek ellenőrzött és minősített európai gyárban, nem tartalmaznak vizet és szivacsszerű állaggal rendelkeznek. 1 darab Colafit® Junior kocka 40 mg liofilizált kollagént tartalmaz, amely 400 mg kollagén gélnek felel meg.

Colafit® Junior 60 db kollagén-kocka csipkebogyó-kivonattal